CarXpert full-service Garageconcept

Een CarXpert beschikt over “Car-Xpertise” .Hem staan een groot aantal technische modules ter beschikking zodat hij elk technisch vraagstuk kan oplossen bij onderhoud en reparatie van alle automerken
Deze technische support vormt de basis van zijn CarXpert-lidmaatschap. Hij beschikt daardoor over gegarandeerde kennis, informatie, apparatuur, helpdesks, communicatiesystemen en benodigde diploma’s zoals bijvoorbeeld STEK voor airco-service.

AutoeXcellent Nederland Groupauto nieuwe logo carxpert GAN  CarXpert logo servicepartner CSP groupauto

CarXpert bedrijven werken samen met DiagnoseXperts.

Daar kan de CarXpert terecht voor complexe vragen op autotechnisch gebied. De DiagnoseXperts maken deel uit van dezelfde organisatie en beschikken over verregaande specialismen. Zij hebben de modernste, specifieke apparatuur, monteurs en systemen. Zij worden getraind door de fabrikanten van systemen zoals het Common rail dieselsystemen van fabrikanten als Bosch, Delphi en Denso die standaard gemonteerd zijn in veel automerken. Veel dealerorganisaties maken ook gebruik van de faciliteiten van deze specialisten. Uw CarXpert kan zo dus alle technische vraagstukken aan!
Auto’s zijn de laatste jaren zeer complex geworden door de integratie van meerdere computersystemen in het voertuig. Onder andere door toegenomen milieu-, veiligheidseisen, comfortwensen en door de toepassing van nieuwe materialen

CarXpert: veel tijd voor scholing en training.

Er wordt bij de CarXpert formule jaarlijks veel tijd besteed aan opleidingen, aanschaf van de juiste apparatuur en het verkrijgen van de juiste gegevens om reparatie en onderhoud veilig en goed uit te voeren. Het opleidingenplan bijvoorbeeld voorziet in een permanente opleidingen bijscholing van monteurs. De professionele samenwerking met gespecialiseerde partners garandeert dat CarXpert monteurs aan de hoogte eisen voldoen. Ook andere zaken als automatisering en logistiek van de onderdelen zijn daardoor optimaal geregeld bij het CarXpert bedrijf.

CarXpert: alle automerken!

Een CarXpert repareert en onderhoud alle gangbare merken automobielen. Het voordeel bij de CarXpert dat u jarenlang klant kunt blijven, ook al wisselt u af en toe van automerk. En hebt u zelf meerdere auto’s binnen het gezin, kunt u toch op één adres terecht voor alle reparatie en onderhoud. Dat is gemakkelijk en vooral vertrouwd.
Omdat de CarXpert zo’n brede kennis heeft van automerken liggen zijn algemene technische vaardigheden op een zeer hoog niveau. Hij kan als het ware alle ervaring van alle merken aan elkaar knopen. Immers verstand van alle merken hebben is nu eenmaal een grotere uitdaging dan je te beperken tot slechts een deel van de markt!

Natuurlijk is CarXpert ook aktief in het bewerken van de markt om optimale binding te houden met de eind consument.

Wilt u het laatste nieuws van CarXpert direkt zien? Klik hier voor de CarXpert website.

CarXpert of CarXpert Service Partner worden klik hier: WWW.GROUPAUTO.NL/CARXPERT

Naast CarXpert hebben we nu ook AutoeXcellent :

      Autoexcellent

Carxpert Nederland


Carxpert Nederland  Carxpert Nederland

             CarXpert logoCarxpert mobiel