Pagina wordt geladen ...
Jari Techniek Hoogeveen: Smirnoffstraat 9a | 7903 AZ Hoogeveen | 0528 23 23 28
Jari Techniek Assen: Hof van Parijs 10d | 9403 DA Assen | 0592 74 93 03

Bosch Car Service is een wereldwijd netwerk van hoogwaardige onafhankelijke autobedrijven die samenwerken met het erkende en betrouwbare merk Bosch.

Onze autobedrijven bieden onderhoud, reparaties, APK en diagnostiek voor alle voertuigmerken aan als alternatief voor de merkdealer. Als partner bieden we op alle gebieden ondersteuning aan de autobedrijven, van nationale marketing tot technische ondersteuning.

De kwaliteitsnormen van het Bosch Car Service worden gehandhaafd door middel van kwaliteitscontroles en technische trainingen. Naast het aanbieden van de kwaliteit die u van Bosch gewend bent, worden de autobedrijven op alle gebieden ondersteund.

Het merk Bosch Car Service vertegenwoordigen op de markt is een grote verantwoordelijkheid en we willen er zeker van zijn dat we het samen goed doen. Om ons in staat te stellen het netwerk positief vooruit te helpen, vragen we dat werkplaatsen zich aan een reeks criteria houden.

Geïnteresseerd?
Bent u als autobedrijf en zelfstandige garage-ondernemer geïnteresseerd in de mogelijkheden die Bosch Car Service u kan bieden? Neem dan gerust contact met ons op.