Pagina wordt geladen ...
Jari Techniek Hoogeveen: Smirnoffstraat 9a | 7903 AZ Hoogeveen | 0528 23 23 28
Jari Techniek Assen: Hof van Parijs 10d | 9403 DA Assen | 0592 74 93 03

Happy Driver

Wil jij jouw klanten ècht ontzorgen?

Daar draait het om in een Happy Driver Center. Het gaat verder dan ‘u vraagt wij draaien’. Als Happy Driver Center denk je vooruit: je attendeert jouw klanten op het juiste moment op de benodigde activiteiten, zoals APK, winterbanden of onderhoud. Dat maakt een Happy Driver Center uniek.

Zelfstandig mensen Happy maken
Als Happy Driver Center benader je jouw klanten pro-actief op het juiste moment. De tools die je daarvoor nodig hebt, ontvang je van ons, bijvoorbeeld de Happy Driver app. Je bepaalt verder zelf hoe jij je bedrijf wilt runnen en met welke uitstraling. Ondersteuning daarin is mogelijk, maar niet verplicht. Wij bieden ondersteuning op het gebied van (online) marketing, techniek, trainingen en events. Op die manier heb je geen verplichtingen en bied je wel een betere service naar je klanten!

Optimale ondersteuning
Als Happy Driver Center lid kun je gebruik maken van vele voordelen en diensten op het gebied van marketing, techniek en facilitair. Bijvoorbeeld een eigen app, website, foldermateriaal, posters, advertenties, socialmediaontwerpen en -support, technische trainingen, technische data, omzetverhogende tools en flinke kortingen op diensten van derden. Het overzicht geeft je inzage wat je als lid ontvangt. Ook kun je in overleg gebruik maken van diverse optionele modules.

Meer informatie?
Wil je meer weten en/of een Happy Driver worden? Neem contact met ons op!