Pagina wordt geladen ...
Jari Techniek Hoogeveen: Smirnoffstraat 9a | 7903 AZ Hoogeveen | 0528 23 23 28
Jari Techniek Assen: Hof van Parijs 10d | 9403 DA Assen | 0592 74 93 03

Eurol Service Point

Meer rendement uit smeermiddelen

Smering wordt meer en meer een specialisme. Kies daarom voor de expertise en ondersteuning van de enige onafhankelijke smeermiddelenfabrikant in Nederland. Wij bieden u de Eurol Service Point garageformule, een eigentijdse totaaloplossing voor uw bedrijf waarmee we u de nodige technische en commerciële ondersteuning geven. Onze instapeisen zijn laag en onze service is groot. Met Eurol haalt u meer rendement uit smeermiddelen!

 

Eurol Academy

Onderdeel van de Eurol Service Point formule is de Eurol Academy. U krijgt naast assortimentsadvies op maat ook inhoudelijke technische en commerciële trainingen. Na deelname ontvangt u het certificaat tot bevoegd smeermiddelspecialist.

Uitstraling

We geven uw garage een professionele Eurol-uitstraling. Naast entreeborden, binnenborden, gevelborden en lichtbakken, ontvangt u korting op de Eurol leenauto.*

 

*Aanbod Eurol Leenauto geldt enkel in Nederland.

Marketing support

Als Eurol Service Point ondersteunen wij u op het gebied van marketing. Naast het gebruik van onze Brand Portal, gevuld met promotiebeelden en productfoto’s, ontvangt u een introductiepakket met onder andere smeerkaartjes, overalls, een vlag en baliedisplay.

Sales support

De Eurol Service desk helpt u bij uw vragen over onze producten en de verkoop ervan. U heeft een persoonlijke accountmanager en wij zorgen voor een optimale commerciële samenwerking tussen u, uw grossier en Eurol.

Equipment

Eurol heeft verschillende soorten equipment in huis, zoals diplays en flushmachines. Als Eurol Service Point kunt u hier gebruik van maken.

Online support

U ontvangt online support, zoals de mogelijkheid om de Eurol Olieadviseur op uw eigen website te plaatsen. Uw bedrijf wordt ook zichtbaar in de Eurol Service Point locator op onze website.  

Geïnteresseerd?

Wilt u zich aanmelden voor de Eurol Service Point garageformule? Klik dan op de button hieronder.