Pagina wordt geladen ...
Jari Techniek Hoogeveen: Smirnoffstraat 9a | 7903 AZ Hoogeveen | 0528 23 23 28
Jari Techniek Assen: Hof van Parijs 10d | 9403 DA Assen | 0592 74 93 03

Car Service Partner

Car Service Partner is een netwerk van zelfstandig ondernemers die klaar staan om jouw auto te onderhouden en repareren. Ongeacht het merk, model of de leeftijd.

Bij Car Service Partner bieden we je veel verschillende services om ervoor te zorgen dat jouw auto tiptop in orde blijft. Of het nu gaat om een kleine reparatie, een grote onderhoudsbeurt of over de APK, onze ondernemers staan voor je klaar. Met moderne apparatuur en een passie voor auto’s zorgen zij ervoor dat jouw auto tiptop in orde blijft.

Bij Car Service Partner weet je altijd waar je aan toe bent, want we communiceren open en eerlijk over de kosten en werkzaamheden. Zo voorkomen we onverwachte verrassingen en kun je met een gerust gevoel de weg op.

Als Car Service Partner krijg je hulp waar je écht wat aan hebt. Van de nieuwste technische informatie die je up-to-date houdt met de snel veranderende autotechnologie, tot support om online zichtbaar te worden in een digitale wereld. Ons doel is om het makkelijk voor je te maken. Je krijgt toegang tot de tools, kennis en ondersteuning die je nodig hebt zodat jij je kan focussen op waar je goed in bent!

 

Meer weten?

Neem contact met ons op!