Pagina wordt geladen ...
Jari Techniek Hoogeveen: Smirnoffstraat 9a | 7903 AZ Hoogeveen | 0528 23 23 28
Jari Techniek Assen: Hof van Parijs 10d | 9403 DA Assen | 0592 74 93 03

DPF-PRO

Over dpf-pro

dpf-pro is een netwerk van opgeleide specialisten die gespecialiseerd zijn in diesel uitlaatgas problematiek. De roetfiltertest is sinds kort een verplicht onderdeel van de APK voor dieselvoertuigen. Een dpf-pro specialist bepaalt tijdens deze test door middel van een deeltjesteller of de uitstoot van fijnstof nog voldoet aan de wettelijke eisen. Wanneer het voertuig wordt afgekeurd biedt de dpf-pro specialist je een oplossing.

Een roetfilter is een belangrijk onderdeel van het uitlaatsysteem van je dieselvoertuig. Het filtert de roetdeeltjes uit de uitlaatgassen en voorkomt dat schadelijke stoffen in de lucht terecht komen. Het onderhouden van het roetfilter is van groot belang om ervoor te zorgen dat je voertuig goed blijft presteren en voldoet aan de emissienormen.

De dpf-pro specialist stelt een uitgebreide diagnose aan het voertuig om het probleem te achterhalen. Deze diagnose kan leiden tot het vaststellen van een probleem met het roetfilter of een ander onderdeel van het uitlaatsysteem. Wanneer er een probleem met het roetfilter is geconstateerd, zal de dpf-pro specialist het filter grondig inspecteren om de aard en omvang van het probleem vast te stellen. Dit kan betekenen dat het roetfilter moet worden gereinigd of vervangen.

 

Word ook dpf-pro

Wil jij ook dpf-pro worden?
Neem dan contact met ons op!

DPF-Pro worden

Over dpf-pro

dpf-pro is ontwikkeld voor autobedrijven die gespecialiseerd zijn of zich willen specialiseren in het onderhouden en repareren van diesel uitlaatgassystemen. Als dpf-pro specialist ben je opgeleid en beschik je over alle kennis rondom uitlaatgassystemen.

Als dpf-pro bied je jouw klanten één van de volgende oplossingen:

  • Professioneel reinigen van het roetfilter zonder uitbouw, met additieven van JLM Lubricants.
  • Het roetfilter uitbouwen en grondig laten reinigen bij bijvoorbeeld één van onze partners AllParts Harry Banis in Bussum of Diesel Buchli in Hardewijk. Het roetfilter wordt na inspectie onder hoge druk gereinigd en kan indien nodig worden gerepareerd door bijvoorbeeld lassen.
  • Als het roetfilter is beschadigd of niet meer goed werkt, moet het worden vervangen. Als dpf-pro adviseer je de klant over de aanschaf van het nieuwe roetfilter, aan de hand van de specificaties van het dieselvoertuig.

Trainingen en marketing

In samenwerking met GMTO biedt dpf-pro vakkundige trainingen aan met betrekking tot het stellen van diagnoses aan diesel uitlaatgassystemen. Monteurs en autotechnici kunnen zo onder meer hun vaardigheden verder verbeteren en blijven op de hoogte van nieuwe technologieën, trends en ontwikkelingen.

De trainingen bieden wij aan in combinatie met een marketingpakket. Het marketingpakket bestaat uit verschillende promotiematerialen om aan jouw klanten te laten zien dat jij gespecialiseerd bent in het onderhouden, repareren en diagnosticeren van uitlaatsystemen van dieselvoertuigen.

DPF-Pro worden